Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vampire knight/guility

2012.11.02

 Az animéről: Nagyon jó anime egy kis akcióval, drámával, és persze szerelemmel megfűszerezve. Szeintem már a címből levágtátok, hogy vámpírokról szól. Persze nem lenne romantikus, vámpíros anime, ha nem lenne benne egy lányszreplő, és természetesen van is. fiúk is megnézhetik, de szerintem nekik túl romantikus lenne, de mivel van benne egy ki harc, akció, ezért bátran ajánlom nekik is. A történet nagyon jó, a karakterekhez illik a szerep, és a magyar szinkron is elég jó, megvallom őszintén, ha jó a szinkron, akkor nem szoktam feliratosan nézni, úgyhogy az kihagytam. 

A történet: A történet középpontjában egy iskola áll: A Cross akadémia... egy igazgató: Kaien Cross, egy fiatal lány: Cross yuki, Egy fiú: Zero Kiryu, és egy vámpír: Kaname Kuran. Najó...az okosak már levágták, hogy ebből szerelmi háromszög lesz.
 
A suli ketté van osztva, vannak a nappalisok, és az északaiak...vagy valami ilyesmi...a nappalisok az emberek, az északaiak pedig a vámpírok. Az emberek nem tudják, hogy ők vámpírok, kivéve az őrzőket: Yukit, és Zerot. Azért őrzik a vámpírokat, hogy a sulis "rajongóik" ne idegesítsék őket. Van egy vámpír, aki régebben megmentette Yuki életét, ő Kaname. Yuki nagyon hálás neki, és mindent megtesz, hogy ezt neki meghálálja. A vámpír egyedül a lányt engedi magához közel az emberek közül...mármint érzelmileg. Zero vámpírvadász, de a vadászok csak olyan vámpírokra támadhatnak, akik tettek valamit pl embert öltek. Hamar Zeroból is vámpír lesz. Öngyílkos akar lenni, de Yuki közbeavatkozik. Zero csak neki engedi meg, hogy, ha valamit csinál, akkor megölje, ezért ad Yukinak egy pisztolyt a vámpírok ellen...tovább nem mondanám a történetet, mert még levágnám a poént...de nagyon ajánlom megnézni.
 
Grafika: Nagyon gyönyörű...átlagon felüli, és jó, hogy nincsenek benne kék, meg piros hajak, vagy pirulásnál hülye vonalak az arcon. Kicsit gótikus a grafika hangulata, és éppen ezért olyan jó.
 
Előnyok: A történet nagyon jó, és a grafika is csodálatos. Jó a magyar szinkron. A szereplők nagyon ellettek találva. És ráadásul a vámpírok nem olyan érzelgősök, és nyálasak, mint az Alkonyatba, de nem is nagyon dúrvák...igazából vannak benne érzelgős vámpírok is, van egy középút...amolyan néha érzelmes, néha szar a világra vámpír...és vannak az extra dúrvák, akiknek már nincsenek érzelmeik sem.
 
Hátrányok: Nem úgy lett vége, mint ahogy elvártam volna, és egy picit befejezetlen volt a 2. évad vége, de azt hiszem....nagyon remélem, hogy folytatják, mert nagy nyomot hagyott bennem ez az anime, és ha folytatnák kitöltene egy űrt a lelkemben.
vampire_knight_002.jpgvampire_knight_008.jpgvampire_knight_011.jpgvampire_knight_041.jpg
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 46918
30 nap: 217
24 óra: 7