Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovely Complex

2012.11.02
A története: nagyszerű, a karakterek jópofák, a duma jó benne. Én személy szerint inkább feliratosan ajánlom, ugyan levan szinkronizálva magyarra, de feliratosan más értelmet nyer ez az egész.
A sztori: nem átlagos, hiszen egy sima romantikus animében nincs semmi ütős, csak vanmondjuk: 2 lány, 1 fiú, a fiúnak egy haverja, és egy szerelmi háromszög...ennyi
 
A történet Koizumi Risáról szól, egy nagyon magas lányról, és egy fiúról Otaniról, aki pedig "picike".  a történetet szerintem már levágtátok, de a lassú felfogásúak kedvéért elmondom: Szóvel ők ketten a Defect Duo... nagyon szeretnék, ha leperegne róluk ez a név, ezért megpróbálják kerülni egymást, de "sajna" őket vállasztják diákképviselőnek, így nem fog menni...egyre többet lógnak egymással...felfedezik, hogy sok közös van bennük...cimbik lesznek. A lány gyengéd érzelmeket kezd táplálni a fiú iránt, de magassági külömbségeik miatt nem meri elmondani neki...többet nem mondok, mert lelőném a lényeget.
 
Nagyon jó kis történet egy kis szerelemmel, bonyodalommal, néha szerelmi háromszöggel megfűszerezve.
Grafika: Nem annyira bejövős...általában kényes vagyok a grafikára, de a történet annyira jó, hogy ellehet tekinteni róla. Igazából nem rossz a grafikája, csak úgymond túl nagy a lábuk, véknyak benne a combok, és amit vékkép nem szeretek, az a sok idióta grimasz.
 
Előnyök: A történet egyszerűen szuper, amint már mondtam. Hapy And-el végződik, és ami a legfontosabb: nem lélekromboló, szóval nyugodtan megnézheti az is, aki éppen most szakított, vagy csalódott valakiben.
 
Hátrányok: Néha elég bugyután vannak megrajzolva, sok a grimasz, és néha olyan hogyis mondjam...kicsi, kövérre vannak rajzolva, de ha nem értitek, akk
or rakok olyan képet is fel.
fokep4.jpgduci.jpg
 

fokep.jpggrimasz.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 42332
30 nap: 1866
24 óra: 35