Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


a negyedik kristály part2 (a klub)

2012.12.04

 Másnap Léna picit le volt lassulva. A gondolata a 23-as szobára terelődött. Sikeresen elkészült. Ma nem fogta fel világos barna haját. Ma is csőgatya volt rajta, csak most rózsaszín, ahhoz felvett egy sötétszűrke pólót, amin Mini egér volt ábrázolva. Nem volt gyerekes, inkább csak olyan csajosan cukkancs :)

Megérkezet a suliba. Egy lánnyal nagyon kedvesen elcsevegett. Ráadásul  lány ment oda hozzá.
-Szia. Te már választottál klubbot?- kérdezte egy nagyon szép, magas, hosszú, göndör, barna hajú, zöld szemű lány.
-Helló. Még nem, egyik klub sem tetszett meg különösebben- mondta Léna, és sóhajtozott.- És te?
-Én sem. Bárcsak alapíthatnánk egy klubbot, ahol csak néhány lány lenne, magunk között megbeszélhetnénk néhány dolgot. Tudod a fiúkról, a ribancokról, ilyesmi.
-Egyébként Léna vagyok...Téged hogy hívnak?
-Ó ne haragudj... Alexandra vagyok.
Illett hozzá ez anév. Én ha meghallom ezt a nevet, akkor egy magas, modell alkatu csaj jut eszembe róla. Na Szandi pont ilyen.
-Najó... te klubbot szeretnél, énis azt akarom, jó esély lenne a beilleszkedésre. Szerintem elárulhatok neked egy titkot. De ígérd meg, hogy nem szólsz senkinek.
-Persze, hogy nem... megbízhatsz bennem 100%-ig :)
-Nos... a multkor csak úgy simán kinyitottam  23-as szobát.
-Öm...izé, nagyon jó a humorod, de ezt nem veszem be.-Mondta Alexandra.
-Akarod látni?
-Jah persze, de majd csak órák után, mert nincs elég időnk.-És erre a mondatra be is csengettek. 
Egy magas, barna haju modell alkatú fiatal tanárnő lépett be az ajtón.
-Sziasztok! A neevem Kovács Angéla. Én fogom nektek a humán tárgyakat tanítani. Ezek közé az irodalom, a nyelvtan,a történelem, a rajz, és a dráma fog tartozni. Magdolna tanárnő úgy néz ki nyúgdíjba vonult, mert már beteg szegény. Eleinte ő lett volna az osztályfőnök, de most úgy látszik, hogy én leszek, mert én tanitom nektek a legtöbb tantárgyat. Ja, és természetesen így az osztályfőnöki órát is én tanítom majd. Én úgy gondolom, hogy jól fogunk együtt dolgozni, de természetesen csak akkor, ha mind jól viselkedtek, és ezért cserébe sok osztályprogrammal jutalmazlak titeket, havi legalább egyel.
Minden órának vége lett. A lányok elindultak a 23-as teremhez. De mintha beszédhang szűrődne ki... Nem, Nem, az lehetetlen. De... várjunk csak. A teremben nem csak Léna volt, és Szandi. Rajtuk kívül még 2 másik lány. Az egyik Magas, csinos, szőke kékszemü, a másik még annál is magasabb...de csak egy picit, neki barna szeme, és sötétbarna, szinte fekete, rövid felzselézett haja volt.
-Öm...izé, ti nektek is kinyilt az ajtó?-Kérdezte Léna.
-Igen!-mondta magabiztosan a rövid haju lány.
-A nevem Norina- monda a szőke hajú lány.
- én Léna vagyok, és ő itt Alexandra, és neked mi a neved?- és a barna, rövid haju lányra nézett.
-Zsanett.-egyszerű, hideg vállaszt adott...éreztette Lénával, hogy teljedsen hidegen hagyja. De a legjobban Alexát nem kedvelte.-Ismerem a fajtádat Alexandra. Bármelyik fiút megkahatod, és bármit elérhetsz, de ha a szépséged elmúlik, akkor senkinek nem kellesz majd.- És ezzel a mondattal elkezdődött az első rivalizálás kettőjük között.  Norina, és Léna kisétált az ajtón, mintha várható lett volna ez a vita, és egymás között bájos csavejt alakítottak ki.
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 31623
30 nap: 149
24 óra: 5